Desítky vystavovatelů z oblasti zdravého životního stylu a výživy, to je další ročník veletrhu BIOSTYL-ECOWORLD. Uskuteční se ve dnech 17. až 20. října 2019 v areálu výstaviště PVA EXPO PRAHA a přinese zajímavé novinky.

Mezinárodní veletrh zdravého životního stylu BIOSTYL-ECOWORLD se v PVA EXPO PRAHA v Letňanech odehraje v souběhu s veletrhy FOR TOYS, FOR GAMES a FOR BABIES. Představí ekologicky šetrné výrobky, nabídky a tipy na aktivní trávení volného času, relaxaci a vylepšení zdravotní kondice, nejnovější environmentální trendy týkající se bezodpadového hospodaření, ochrany životního prostředí nebo produktů pro vícenásobné využití. Z této pestré náplně jsme vybrali hned tři novinky, které rozhodně stojí za vyzkoušení.

Zázrak oil pulling – olej na čištění zubů

Chcete-li si vyzkoušet čistit zuby jinak, vyhledejte na veletrhu stánek společnosti RIGANA. Ta má v nabídce přírodní zubní pasty a oleje. Mlgání, jak se oil pulling nazývá česky, je prastará ajurvédská metoda, která využívá schopnost rostlinného oleje navázat toxiny z dutiny ústní. Olej převalujete v ústech po dobu až 20 minut, třeba klidně během sprchování. Důležité je olej vyplivnout, nikoliv spolknout. Společně s ním byste totiž spolkli všechny ty toxiny, kterých se chcete pomocí oil pullingu zbavit. Ajurvéda vnímá lidské tělo holisticky, takže když věnujete péči důkladné očistě ústní dutiny, přispíváte k očistě celého těla.

Cvrčci plní proteinu

Proč do 10 let budou cvrčci běžnou součástí stravy? Protože jsou stejně kvalitním zdrojem bílkovin jako maso. O mnohdy překvapivých benefitech jedení hmyzu se můžete dozvědět více v expozici společnosti SENS FOODS CZ, které navíc připravila pro prvních 50 návštěvníků každý den veletrhu dárek v podobě tyčinky SENS s cvrččí moukou.

Důkaz místo slibů

Partner veletrhu – značka EMPOWER SUPPLEMENTS přináší na český trh již několik let ty nejkvalitnější zelené superpotraviny a doplňky stravy. Od ostatních se odlišuje tím, že každá šarže produktů ES je testována v ČR, kontrole podléhá množství těžkých kovů a mikrobiologie a u vybraných surovin jsou prováděny také analýzy pesticidů, mykotoxinů a dalších látek. Přijďte vyzkoušet jejich novinky. Když si pospíšíte a budete mezi první stovkou návštěvníků každý den veletrhu, dostanete na ochutnání zelený ječmen nebo bio konopná semínka.

Na veletrhu BIOSTYL-ECOWORLD vás čeká ještě mnohem víc. Chybět nebude ani bohatý doprovodný program. Sledujte více na webových stránkách akce www.biostyl.cz.